رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

علی‌اف: می‌خواهیم با ایران روابط خوبی داشته باشیم

علی‌اف: می‌خواهیم با ایران روابط خوبی داشته باشیم رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان سفر آتی پزشکیان به باکو را مهم ارزیابی کرد و گفت: ما می‌خواهیم با تمام همسایه‌های خود به ویژه ایران روابط خوبی داشته باشیم.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۹ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 09
کد خبر: ۲۷۵۳۰۷

به گزارش راهبرد معاصر، «الهام علی‌اف» رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان روز چهارشنبه و در اظهاراتی در آکادمی دیپلماتیک این کشور با اشاره به این‌که «مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهوری اسلامی ایران در ماه جاری به باکو سفر می‌کند، ابراز داشت: این سفر از نظر توسعه روابط دوجانبه و تحولات منطقه بسیار مهم است.

وی همچنین در مجمع بین‌المللی «به سوی نظم نوین جهانی» در این دانشگاه تاکید کرد که در ماه‌های اخیر نمایندگان عالی‌رتبه دو کشور با یکدیگر ملاقات‌هایی داشته‌اند.

علی‌اف ضمن ابراز خرسندی از روند انتخابات در ایران گفت: ما پیام‌های مثبتی از ایران شنیدیم.

رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان در ادامه خاطرنشان کرد: ما می‌خواهیم با تمام همسایه‌های خود از جمله ایران روابط خوبی داشته باشیم، زیرا ما یک برنامه گسترده حمل‌ونقل و همچنین اقتصادی نیز با ایران داریم.

طبق گزارش آذرتاج، وی در ادامه به اقدام تروریستی که پیش از این در محل سفارت جمهوری آذربایجان در تهران اتفاق افتاد، اشاره کرد.

علی‌اف همچنین با ادعای اینکه این حادثه، «اقدام سازمان‌یافته تروریستی» علیه جمهوری آذربایجان بوده است، گفت: البته ما حوادثه تلخی که اتفاق افتاده را نمی‌توانیم فراموش کنیم.

رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان تاکید کرد که دو سال از این حادثه می‌گذرد، اما عاملان آن هنوز مجازات نشده‌اند.

وی گفت که «برای عادی سازی روابط میان دو کشور باید آن تروریست و کسانی که از او حمایت کردند، محاکمه و مجازات شوند».

پیش از این «اصغر جهانگیر» سخنگوی قوه قضاییه درباره آخرین وضعیت پرونده عامل حمله به سفارتِ آذربایجان گفته بود: پرونده پس از صدور رای به تایید دیوان عالی کشور رسید. نامبرده محکوم به قصاص نفس شد و پرونده جهت اجرا به اجرای احکام جنایی تهران ارسال شده است و به محض اینکه اولیای دم مراجعه و تقاضای قصاص کنند مراحل بعدی صورت خواهد گرفت.

مقام‌های ایرانی بار‌ها تاکید کرده‌اند این حادثه سازماندهی شده و تروریستی نبوده و فرد ضارب با انگیزه شخصی اقدام به تیراندازی در سفارت باکو در تهران کرده بود./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار